Home » Hoe deelnemen?
  • Indien je party box geleverd moet worden via bpost ( buiten Vorselaar, Grobbendonk, Bouwel, Pulle, Pulderbos, Zandhoven, Zoersel, Wechlderzande, Lille, Poederlee en Herentals ) houdt dan in deze drukke dagen rekening met een veilige levertijd van een drietal dagen. Dus voor dinsdagavond bestellen is drank en hapjes verzekerd op vrijdag!
  • Bij de bestelling van je partybox of je tickets en via een reminder enkele uren voor de start van het event krijg je van ons een mailtje met de link naar de Zoom-meeting waar het event zal doorgaan. 
  • Ter voorbereiding kan je Zoom reeds downloaden en installeren , Op mobiele toestellen kan je ook de app van Zoom downloaden voor zowel IOS als Android
  • Wanneer je gevraagd wordt om je naam op te geven, moet je de naam van het adres waarop de party-boxen laat leveren, gebruiken. Op basis van deze naam laat onze buitenwipper jullie binnen.
  • Wens je een break-out room voor je groep, geef dan in het opmerking veld bij de bestelling ook de naam van deze groep aan. Als alle leden van de groep bij hun bestelling dezelfde naam gebruiken, komen jullie tijdens het event automatisch samen in de juiste room. Kom je iemand tegen op het event en wens dan nog een break-out room, als er een beschikbaar is, geeft de general party host graag toegang.